ΜΑΙΟΣ 2019.

2019-05-06 21:37

03/05/2019 : ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ''ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ''ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ Κ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΚΟΛΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΜΑΣ Κ.ΜΑΡΙΑ ΓΟΜΑΤΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ,Κ.ΓΟΜΑΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ Κ.ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

                     Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ Κ. ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ''ΣΠΑΡΤΗ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ'' ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ Κ.ΠΕΤΡΟ ΔΟΥΚΑ.

                      Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ Κ.ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ''Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.''ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ Κ.ΠΕΤΡΟ ΑΝΔΡΕΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ.

                      ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

- Η ΕΝΟΡΙΑ ΛΟΓΚΑΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ 21 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ΣΤΙΣ ΕΞΗΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ : ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ-ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ-ΑΙΔΗΨΟ-ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΣΟ-ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ 60 ΕΥΡΩ ΚΑΤ'ΑΤΟΜΟ.

07/05/2019 : Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Κ.ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΛΙΩΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ,ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ.

ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ Κ.ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ KAI Κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΑΤΡΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ''ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΟΝ Κ.ΑΛΕΚΟ ΒΟΥΝΑΣΗ .ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

16/05/2019 : Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Κ.ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΓΕΙΤΑΚΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ,ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ.

26/05/2019 : ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΟΓΚΑΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ :  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗΣ,ΜΕΛΗ :ΣΑΡΑΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΓΟΜΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ,ΒΕΡΓΑΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,ΜΑΡΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.