ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ Α.Ε.ΣΠΑΡΤΗΣ.

2014-08-18 21:10

ΠΗΓΗ : WWW.REPORT24.GR

 

Με παρουσία του κόσμου ο Αγιασμός και η Πρώτη προπόνηση της ΑΕ Σπάρτης… Βίντεο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με τον κόσμο και φέτος στο πλευρό της ξεκινά η ΑΕ Σπάρτης την επίσημη προετοιμασία με στόχο το πρωτάθλημα στην Α κατηγορία Λακωνίας και την άνοδο στην Γ Εθνική.

Ο Αγιασμός από τον Πατέρα Αθανάσιο και η πρώτη προπόνηση στο Εθνικό Στάδιο Σπάρτης πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα 100 και πλέον φιλάθλων της ομάδας που θέλουν φέτος να δουν το όνειρο να γίνεται πράξη.

Η έμπρακτη στήριξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δίνει και πάλι την ώθηση για μια δυνατή χρονιά.

Ο πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτης Γιαννης Βουζιώτης παρουσίασε το νέο προπονητή Μίκι Τσίρκοβιτς και τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Καρρά ενώ έστειλε το μήνυμα για πρωτάθλημα και άνοδο.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Καρράς αποσαφήνισε τους στόχους της ομάδας και ζήτησε από νέους και παλιούς παίκτες δουλειά και προσήλωση στη νέα σεζόν.

Η ομάδα ξεκίνησε την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Μίκι Τσίρκοβιτς ο οποίος είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους προπονητές. Με την σοβαρότητα και την εμπειρία που τον διακατέχει θα δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο που φέτος θα πρωταγωνιστήσει.

Το Report24 ήταν εκεί…

 

Ρεπορτάζ  Βίντεο Φωτογραφίες

Γιάννης Παυλάκος

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA11α11βOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA