ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

         ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΠΡΟΕΚΥΨΕ ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΓΚΑΝΙΚΙΩΤΩΝ ΣΠΑΡΤΗΣ ‘’Η ΒΕΛΕΜΙΝΗ’’ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΗΣ ΜΕΛΗ:ΠΡΟΕΔΡΟΣ :ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΙΔΙΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,ΤΑΜΙΑΣ: ΠΑΝΤΑ ΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,ΜΕΛΗ:ΣΟΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,ΧΑΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ.
         ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ‘’ΖΩΝΤΑΝΟ’’ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ,ΜΕ ΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
         ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΚΑΝΙΚΙΩΤΕΣ/ΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ.ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ.
         ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ(ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ/ΙΣΣΑ) ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΚΑΝΙΚΟ.
ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ /ΙΣΣΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ,ΟΜΙΛΙΕΣ ,ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΜΑΣ.
Μ’ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΟ Δ.Σ.